Italië Rally Lago Maggiore

Een rally rondom het Lago Maggiore, waarbij spanning en ontspanning elkaar afwisselen. Een uitdagend programma in het grensgebied van Italië en Zwitserland. 2 dagen rijden we een spectaculaire route: van waanzinnige bergwegen tot charmante stadjes, we gaan het allemaal zien tijdens de Lago Maggiore Tour Rally 2023.

Het inschrijfgeld bedraagt € 3.995,- per equipe ( 2 personen), inclusief drie overnachtingen in een luxe tweepersoonskamer met lakeview, ontbijt, lunches en diners. Er rijdt professionele rallybegeleiding en een fotograaf mee. Iedere equipe krijgt een gepersonaliseerd fotoboek als aandenken. 

Groepsgrote is maximaal 15 Equipes!

Meer info : mail naar , bel 088-130 12 34 of kijk voor meer info of boek direct in onze webshop.

4x4 Off Road Rijvaardigheid Level 2

Bent u klaar voor de volgende uitdaging? De Rijvaardigheid training 2 gaat verder waar 1 ophoudt, op een hoger level. Het parcours ligt in Wulfrath dicht bij Düsseldorf is uitdagender, en er is meer aandacht voor techniek. Voor dit niveau zult u in staat moeten zijn zelfstandig hellingen en afdalingen foutloos te nemen.

Programma van zaterdag 28 Oktober 2023 ziet er als volgt uit:
09.30 uur Ontvangst met koffie, thee. 
10.00 uur Start 1e deel Rijtraining
Lunch
16.30 uur Einde 2e deel Rijtraining
17.00 uur BBQ & Borrel
19.00 uur Afsluiting en vertrek

Prijs: € 585 incl. BTW p.p. op basis van 2 personen per auto. Training is Inclusief, Land Rover van de nieuwste modellen, Brandstof, professionele begeleiding, consumpties, Lunch en BBQ


Meer info: mail naar ,  bel met 088-130 12 34 of boek direct via onze webshop


Off Road Spaanse Pyreneeën

Ga mee naar de prachtige Catalaanse Pyreneeën. We hebben een geweldige route uitgestippeld door adembenemende bergpassen, indrukwekkende gierenkloven en over unieke wegen en spannende paden. Onderweg komen we door verlaten dorpen, rijden we langs kastelen en door het schitterende Muro de Roda. Een unieke combinatie van avontuur, natuur en heerlijk eten. We slapen in hotels en authentieke Spaanse casa's.

Groepsreis : Max. 15 Equipes
Start : zondag 14 april 2024  18.00 uur Pyreneeën
Einde : vrijdag 19 april 2024  0.800 uur San Sebastian
Hotel : 5 overnachtingen in verschillende hotels op de route, 1 blokhut overnachting
Inclusief : Hotel, Diners, ontbijt, lunches en Portofoon gebruik
Exclusief : Drank, tol, brandstof en persoonlijke uitgaven
Verreist : Elke Land Rover met 4wd en All Terrain banden kan mee

Prijs : € 1.895,00 p.p op basis van 2 personen per auto

Meer info : Mail naar , bel 088-130 12 34 of boek direct via onze webshop.

Formule 1 Monaco 2024

Een onvergetelijke ervaring in Monaco. Het moment waar iedereen op heeft gewacht, de Grand Prix van Monaco! Vervoer is met eigen auto naar Grenoble (alle merken), vandaar uit rijden we op zaterdag de mooiste routes door de Franse Alpen. Overnachten en dineren doen we vervolgens in Cannes waar we zondags ochtend met Helikopters vertrekken naar het F1 Circuit. Enjoy!
 
Groepsreis : Max. 30 personen
Heenreis : vrijdag 24 mei met eigen vervoer op eigen gelegenheid - Grenoble
Hotel : aankomst Château Hôtel de la Commanderie
Heenreis : Zaterdag 25 mei via de mooiste Route met eigen vervoer - Cannes
Hotel : Okko Hotel Cannes Center
F1 Monaco : Zondag 26 mei retour vlucht per Helicopter naar Monaco, Tribune K
Terugreis : Maandag 27 mei op eigen gelegenheid
Inclusief : Circuit Ticket, 3 overnachtingen incl. ontbijt & diner, Helicopter vlucht Exclusief : Drank en persoonlijke uitgaven

Prijs : € 3.340,00 p.p op basis van 2 personen, Toeslag 1 pers. kamer € 398

Meer info : mail naar , bel 088-130 12 34 of boek direct in onze webshop.

Wales Engeland 4x4 Off Road 2024

Een ruige reis over de "Welsh Mountains", onze routes gaan over de oudste gedeeltes van Wales, 530 miljoen jaar oud. Wij nemen u mee over onze spannende "lanes" waar we elkaar regelmatig moeten assisteren. We verzamelen in Hoek van Holland om de nachtboot richting Harwich te nemen. Via Cambridge rijden we naar Llanglollen waar we die middag al even 'wennen' aan het Greenlanen. De dag daarna duiken we het woeste Wales in. Via de Ceriog Valley rijden we naar het meer van Bala. Vanuit Bala trekken we alleen nog maar Zuidwaarts. Dan vervolgen wij onze reis over hele smalle vergeten bruggetjes. Een pracht lane is Happy Valley. We slapen in Ponterwydd. We 'rijden' via de Stratta Florida en Soar Mynd naar Deviis Bridge (prachtige watervallen). Via de Black Mountains komen we in LLandovery waar we zullen overnachten. Een geweldige off-road dag. Onderweg richting Harwich brengen we een bezoek aan Gaydon (automotive heritage museum).

Highlights: Bala meer, Stratta Florida, Soar Mynd, Deviss Bridge watervallen, Automotive heritage museum in Gaydon.

Start : zondag 20 oktober 2024 Hoek van Holland
Einde : zaterdag 26 oktober 2024 Hoek van Holland
Hotel : overnachtingen in verschillende hotels en retour Ferry
Inclusief : Hotel, Diners, ontbijt, lunches en Portofoon gebruik
Exclusief : Drank, tol, brandstof en persoonlijke uitgaven
Verreist : Elke Land Rover met 4wd en All Terrain banden kan mee
Equipes : Maximaal 8

Prijs : € 2.295 p.p op basis van 2 personen per auto en hotelkamer, 1 persoons hotel kamer tegen meerprijs.
Meer info of een plek reserveren: Mail naar of bel 088-130 12 34 of boek via onze webshop.

Op onze buitenlandse reizen is geen BTW verrekenen mogelijk, Eventuele wijzigingen onder voorbehoud, 


Off Road 4x4 Reis Marokko 2025

Een avontuurlijke rondreis per Land Rover door het indrukwekkende land van de vele gezichten, Marokko. Het islamitisch land met een enorme variatie van landschappen en cultuur. Bevolkt door Berbers, Arabieren en Touareqs. Een avontuurlijke reis, door groene bossen en valleien, oases, woestijn, duinen en natuurlijk het ruige Atlas-gebergte. Deze fascinerende reis laat u kennis maken met alle facetten die dit prachtig land u te bieden heeft met zijn vele contrasten, geuren en natuurlijke schoonheden. De reis zorgt er voor dat u op die plekken komt waar weinige u voor zijn gegaan. Een rondreis met net dat ietsje meer wat het zo aantrekkelijk maakt voor de echte reizigers.

DE REIS
De reis begint in de havenplaats Algeciras in Andalusië, de zuidelijke regio van Spanje. Na de oversteek van de Middellandse zee naar het Afrikaanse continent start het avontuur in Tanger.

Buiten het rijden over veel onverharde wegen en mooie gebieden gaan we ook kennis maken met de cultuur en geschiedenis van Marokko. Zo gaan we naar de Volubilis (2000 jaar oude Romeinse ruïne stad) en de Koningsstad Fes waar het nog steeds lijkt of de tijd is blijven stilstaan en waar het leven bruist op de kleurrijke 'soeks'. Ook komen we langs de steden Meknes en Ilfrane. Bij voldoende tijd brengen we ook nog een bezoek aan Marrakech.

Deze schilderachtige steden die zo heel anders zijn en die ons stuk voor stuk het idee zullen geven beland te zijn in een sprookje van 1001 nacht. Maar ook Quarzazate en ruim drie dagen zand avontuur in de Sahara-woestijn via Tatu, Zagora & Merzouga staan op het programma. Maar de Marokko reis is nog veel meer: het indrukwekkende ruige Atlasgebergte, de pittoreske leemrode kasbah-dorpen, authentieke berberdorpjes, de bewoners, de traditie en een prachtig natuurschoon met unieke landschappen.

Inclusief: Retour Boot overtocht Algeciras - Tanger, Overnachtingen, diner, lunches, Portofoon gebruik, Gids en begeleiding, Backup voertuig met EHBO kit, gereedschap en satelliet telefoon en technische ondersteuning.
Exclusief : Drank, tol, brandstof en persoonlijke uitgaven
Verreist : Elke Land Rover met 4wd en All Terrain banden kan mee
Equipes : Maximaal 10

Prijs : € 3.875,00 p.p op basis van 2 personen per eigen auto.

Meer info of een plek reserveren: Mail naar of bel 088-130 12 34 of boek in onze webshop

Op onze buitenlandse reizen is geen BTW verrekenen mogelijk, Eventuele wijzigingen onder voorbehoud, 


Afgelopen evenementen

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Realisatie Solera Autodata