Algemene voorwaarden

Door te bestellen bij Klaas & Terlouw accepteer je automatisch deze algemene voorwaarden.
Op het moment dat je de bestelling hebt gedaan en aan jou is bevestigd is de overeenkomst bindend. Klaas & Terlouw is gerechtigd een bestelling te weigeren. Bij onjuiste adresgegevens bijvoorbeeld.

Prijzen en kosten
Al onze prijzen zijn inclusief 21% B.T.W tenzij anders vermeld en exclusief verzendkosten. Alle typefouten en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Levering
Bestellingen die voor 12:00 uur afgerond zijn, trachten we binnen 2 dagen naar uw adres te verzenden.
U wordt e-per email op de hoogte gesteld van de verzendstatus.

Retourrecht
U ontvangt onze producten 14 dagen op zicht. Bent u niet tevreden om welke reden dan ook, dan kunt u het product aan ons retourneren binnen 14 dagen. De producten dienen zoveel mogelijk in de oorspronkelijke verpakking geretourneerd te worden, dan valt deze automatisch onder onze garantie.

Verzending en Levering
Vanaf het moment van verzenden is uw pakket bij ons verzekerd. Blijkt het product niet in orde of beschadigd te zijn, neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Privacy
Door te bestellen geef je tegelijkertijd toestemming aan Klaas & Terlouw om zo nodig je persoonsgegevens te gebruiken. Je gegevens worden slechts bewaard voor zover dat noodzakelijk is voor het realiseren van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens door Klaas & Terlouw worden verkregen en verwerkt. Dat wil zeggen; leveringen-mailingen-opbouw klantenbestand, te gebruiken uitsluitend door Klaas & Terlouw en niet voor derden.

Klachten
Ben je toch niet tevreden over onze producten of misschien diensten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u op een correct wijze kunnen helpen.

Betaling
Er zijn verschillende betaalmethodes.

Aansprakelijkheid
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade dan in het geval onze aansprakelijkheidsverzekering de schade dekt.

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata