WAAROM UW ZAKELIJKE AUTOLEASE VOOR UW MINI, JAGUAR, ASTON MARTIN, LAND ROVER of MCLAREN.

  • U wilt een gebruikte Mini, Jaguar, Aston Martin, Land Rover of McLaren kopen?
  • U wilt eén of meerdere Mini, Jaguar, Aston Martin, Land Rover of McLaren. modellen Leasen?
  • U wilt liever een wagenpark uitbesteden?

U wilt zich focussen op uw eigen business en niet bezig zijn met administratieve rompslomp van uw wagenpark, dan kan een full operational autolease een goede oplossing zijn. Op deze manier nemen wij bij Klaas & Terlouw de administratieve zaken uit handen en kunt u zich volledig richten op uw eigen business.

Bij een operational autolease blijft de leasemaatschappij, in ons geval: Klaas & Terlouw, de rechtmatige eigenaar van de auto. De berijder is dan ook geen eigenaar van de auto maar men heeft het gebruiksrecht. Wanneer de overeenkomst is afgelopen, gaat de auto weer terug naar de leasemaatschappij. Hoe moeilijk kan het zijn!

VOORDELEN OM TE KIEZEN VOOR EEN LAND ROVER, RANGE ROVER OF JAGUAR MET AUTOLEASING

U zult nu misschien denken, wat zijn de voordelen van autoleasing bij Klaas & Terlouw? Onderstaand vindt u een opsomming van de voordelen die komen kijken bij autoleasing.

  1. Vast maandbedrag en een vaste looptijd.
  2. Zorgeloos door financiŽle zekerheid.
  3. Geen administratieve rompslomp, u krijgt 1 factuur.
  4. Geen onderhoud- of reparatie kosten.
  5. Geen Verzekering- en belastingkosten.
  6. Brandstofkosten op nacalculatie.

HEEFT U VRAGEN OVER AUTOLEASING BIJ KLAAS & TERLOUW?

Heeft u een vraag over autoleasing bij Klaas & Terlouw? Of wilt u meer informatie over deze vorm van autoleasing? Neem dan contact op met onze adviseurs (ons team), we helpen u graag met een vrijblijvende offerte op maat. Daarnaast kunt u ook altijd ervoor kiezen om te bellen of een mail te sturen. Onze professionals beantwoorden graag uw vragen over autoleasing.

Contact

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata