UW JAGUAR, LAND ROVER OF RANGE ROVER VERDIEND HET BESTE ONDERHOUD!

Klaas & Terlouw hebben alles in huis om het onderhoud van uw Land Rover, Range Rover of Jaguar perfect uit te voeren. In onze werkplaats werken vakkundige technische specialisten, die de modernste technieken en gereedschappen gebruiken om uw Land Rover, Jaguar, Range Rover in topconditie te houden. Dit doen zij niet voor uw hedendaagse auto's maar ook bij klassiekers!

ONDERHOUD OP MAAT VOOR ELK MODEL

Niemand kent een Jaguar, Land Rover of Range Rover beter dan onze Specialisten, zij werken dagelijks aan deze merken en hebben jarenlange ervaring. Het geheim zit hem in toewijding maar ook in trainingen en opleidingen. Zo zorgt Klaas & Terlouw voor perfect uitgevoerd onderhoud voor onder andere een Range Rover Sport, de beste bandenkeuze voor uw Jaguar F-type, deskundig remonderhoud voor een Jaguar I-Pace, een frisse servicebeurt aan de airco van een Defender of Apk-keuring aan een Range Rover Evoque.

Direct een onderhoudsafspraak maken?

Online afspraak maken

ONDERHOUDSBEURT

U verwacht betrouwbare prestaties van uw premium auto. Door periodiek onderhoud te laten uitvoeren, weet u zeker dat uw auto altijd in de best mogelijke conditie is. De innovatieve technologieën die een Jaguar en Land Rover kenmerken, zijn bij onze technici in vakkundige handen. U kunt twee soorten beurten aan uw auto laten uitvoeren. De bestanddelen van beide beurten leggen we u graag nader uit.

BESTANDDELEN VAN EEN GROTE BEURT

Zaken als motorolie, remvloeistof, aandrijfriemen, bougies en filters worden volgens door de fabrikant voorgeschreven model specifieke intervallen ververst of vernieuwd. Dit voorkomt kostbare reparaties en zo blijft uw Jaguar Land Rover of Range Rover bedrijfszeker. Waar nodig worden slijtagegevoelige delen vervangen.

BESTANDDELEN VAN EEN KLEINE BEURT

Onze technici controleren onder meer slijtagegevoelige delen zoals bijvoorbeeld banden en remmen. Motorolie en oliefilter worden tijdens het periodieke klein onderhoud ververst en vervangen.

MOTOROLIE VERVERSEN

Om de motor van een Jaguar, Land Rover of Range Rover gesmeerd te laten lopen, is tijdige olieverversing een absolute must. Dit draagt bij aan de topconditie van uw Jaguar Land Rover of Range Rover. De motor moet gesmeerd worden met hoogwaardige olie, die voldoet aan de fabriek specificaties. Vooral de codering en de viscositeit zijn cruciale factoren. Na verloop van tijd kunnen de smerende eigenschappen van de olie afnemen door condensvorming en vervuiling. Door tijdig verversen, bent u verzekerd van hoge prestaties en betrouwbaarheid. Bovendien voorkomt u onnodige motoschade.

TRANSMISSIE- EN DIFFERENTIEEL OLIE VERVERSEN

De transmissie en het differentieel maken ook gebruik van olie. Ook hier geldt dat de juiste olie bijdraagt aan de topprestaties. Met de door de fabriek vastgestelde verversingsinterval volgt u hiermee het juiste ritme.

UW VOORDELEN

  • De beste technici werken volgens fabrieksrichtlijnen aan uw auto
  • Goed onderhoud waarborgt de veiligheid van uw auto
  • Goed onderhoud is van belang voor de betrouwbaarheid van uw auto
  • Goed onderhoud waarborgt de levensduur van uw auto
  • Gedocumenteerde onderhoudshistorie is gunstig voor de restwaarde van uw auto

TIP! COMBINEER EEN ONDERHOUDSBEURT MET EEN APK

Het heeft voordelen als u de jaarbeurt combineert met de verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK). Ten eerste scheelt het een extra rit en bovendien is de keuring gratis.

HOE VAAK MOET IK APK KEUREN?

Hoe vaak uw Jaguar, Land Rover of Range Rover Land Rover moet keuren is afhankelijk van de brandstof waarop de auto rijdt. Auto's met een benzinemotor moeten 48 maanden na de datum van eerste toelating de auto voor het eerst gekeurd zijn. Hierna twee keer na 2 jaar en daarna elk jaar. Voor auto's met een dieselmotor geldt dit met 36 maanden vanaf datum eerste toelating gekeurd. Daarna moet u uw auto elk jaar gekeurd worden.

ANDERE MOGELIJKHEDEN

Naast de mogelijkheden voor een beurt en APK bij Klaas & Terlouw bieden wij ook andere onderhoud gerelateerde zaken.

Heeft u vragen of onderhoud bij Klaas & Terlouw, neem dan contact met ons op.

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata