"HOUD HET HOOFD KOEL!"

De airco koelt niet alleen, hij onttrekt ook vocht aan het interieur. Bij regen en/of kou zorgt dat voor een snelle ontwaseming van de ramen. Zo draagt de airco ook bij aan een helder zicht, in alle seizoenen. Het is niet vanzelfsprekend dat een airco altijd werkt. Een airco heeft namelijk ook onderhoud nodig. Onze experts controleren lekkages, brengen het koelmiddel weer op peil en controleren allerlei componenten. Om ervoor te zorgen dat uw airco altijd optimaal presteert adviseren wij daarnaast een jaarlijkse reiniging. Met een airco service verdwijnen nare luchtjes en werkt uw airconditioning zoals het hoort. Voorkom onaangename geurtjes en breng uw auto regelmatig naar onze werkplaats voor een airco service.

Genieten van topprestaties en toch het hoofd koel houden? Daarvoor is er onze aircoservice. Tijdens de aircoservice controleren wij de werking en het koelvermogen van uw airconditioning. Als het nodig is, vullen onze technici koudemiddel bij en verhelpen ze eventuele defecten. Zo hebt u het klimaat in uw auto altijd in eigen hand.

Wilt u gebruik maken van de aircoservice van Klaas & Terlouw? Neem dan contact op als uw vragen heeft of maak direct een afspraak.

Maak hier een afspraak

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata