MARCO KLAAS

Met meer dan 30 jaar ervaring in de automotive is Marco Klaas op jonge leeftijd begonnen als junior sales medewerker van Suzuki Enschede, waarna hij zijn sales functie voorzette bij Rover en later bij Land Rover Enschede. Vanaf 2005 tot 2011 zijn Rick Terlouw en Marco Klaas samen collega's bij Land Rover Enschede onder een Zwolse automotive groep waarna Rick Terlouw in 2011 zijn passie voortzette in Arnhem en koos voor een eigen Jaguar Land Rover onderneming. Marco Klaas zette zijn carrière voort als directeur Land Rover Enschede. In september 2014 nam een ander automotive concern Land Rover Enschede over. Onder leiding van Marco Klaas groeide de Jaguar Land Rover tak van dit concern uit tot 3 vestigingen; Land Rover Jaguar Apeldoorn, Jaguar Land Rover Zwolle, Jaguar Land Rover Tynaarlo waarvan de laatstgenoemde in 2020 veranderde in Jaguar Land Rover Groningen.

In 2020 hebben Marco Klaas en Rick Terlouw hun kennis, kracht, ervaring, passie en netwerken gebundeld en starten samen de onderneming Klaas & Terlouw in Jaguar en Land Rover aan de A1 in Enter. Wij gaan ons hoofdzakelijk specialiseren in jonge- en zeer jonge gebruikte Jaguar, Land Rover en Range Rover modellen, maar een bedrijf waar het vooral "makkelijk zakendoen" is, aldus Marco Klaas.

"MAKKELIJK ZAKENDOEN"

RICK TERLOUW

Nadat Rick Terlouw de auto opleiding IVA in Driebergen afrondde in de jaren 90 is hij aan de slag gegaan als Salesmanager bij een Volvo dealerbedrijf in Zwolle. Al snel ruilde Rick zijn Zweedse gehaktballen voor een Engelse Beef Wellington en ging gepassioneerd verder als "Mister Land Rover Zwolle". En met succes! In 2005 werd Rick Terlouw directeur van Land Rover Enschede, na een succesvolle samenwerking van 6 Jaar met Marco Klaas, richtte hij zijn pijlen op een eigen Jaguar Land Rover onderneming.

Met meer dan toonaangevende ervaring in Jaguar en Land Rover, zette Rick Terlouw samen met zijn broer en neef de stap om Jaguar Land Rover de Koning in Arnhem over te nemen, wat snel een enorme groeispurt maakte onder de naam Terlouw Jaguar Land Rover. Het vervolg; het succesvolle 3-tal opende in juli 2017 splinternieuw Jaguar Land Rover pand in Oosterhout, dat meer dan voldoet aan de JLR standards.

De in het Twentse Delden wonende Rick Terlouw veranderde in 2021 van koers, niet meer bezig houden met de dagelijkse leiding van Terlouw Oosterhout, maar een eigen onderneming in Twente en start samen met Marco Klaas een onafhankelijk autobedrijf midden in hun eigen regio aan de A1 in Enter. Wij bundelen onze kennis en zien grote kansen. Marco en ik hebben samen "meer dan 50 jaar ervaring" in de autobranche, aldus Rick Terlouw. Aan de A1 in Enter zitten we zeer centraal, zodat onze werkplaats makkelijk bereikbaar is voor alle Jaguar, Land Rover en Range Rover rijders, ook uit de regio Apeldoorn, Arnhem, Zwolle of zelfs van midden Nederland. Kom maar langs als je durft, de koffie staat klaar!

"MEER DAN 50 JAAR ERVARING"

 

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata