KLAAS & TERLOUW VOOR UW JAGUAR ONDERHOUD & SERVICE

Een Jaguar presteert het beste als deze goed wordt onderhouden. Daarom is het van groot belang dat uw Jaguar goed wordt onderhouden door specialisten in het vak. Deze specialisten vindt u bij Klaas & Terlouw. Met meer dan 50 jaar ervaring weten we als geen ander wat het beste is voor uw Jaguar onderhoud. Kiest u voor service en onderhoud aan uw Jaguar door Klaas & Terlouw, dan kiest u voor de beste kwaliteit.

Meer informatie Neem contact op

JAGUAR ONDERHOUD

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk genieten van uw Jaguar die topprestaties levert, het is daarom van groot belang om uw Jaguar professioneel te laten onderhouden. In onze werkplaats werken we met een team van hoog opgeleide en gespecialiseerde monteurs. Of het nu gaat om een periodieke keuring, een onderhoudsbeurt of een vraag met wat meer inhoudelijke kennis, onze monteurs hebben alle informatie, kennis en gereedschappen ter beschikking. Welk type Jaguar u ook heeft, onze vakmensen weten als geen ander hoe ze uw auto het beste kunnen onderhouden. Wij doen er alles aan om uw Jaguar in topconditie te houden.

JAGUAR SERVICE

 Wij hebben een breed aanbod aan services. Zo kunt u bij ons terecht voor een grote of een kleine onderhoudsbeurt, olie verversen, of andere mogelijkheden zoals: direct service, aircoservice, winterbanden, ruitreparatie en een reconditionering service. Wij hebben alles in huis voor vakkundig Jaguar onderhoud.

MAAK EEN AFSPRAAK

Is uw Jaguar toe aan onderhoud? Maak dan eenvoudig online een service afspraak voor uw Jaguar. Om een afspraak in te kunnen plannen hebben wij uw kenteken en de kilometerstand van uw Jaguar nodig. Daarna kunt u een gewenste datum en tijd aangeven. Liever op een andere manier een afspraak maken? Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp, telefonisch, of per e-mail. We verwelkomen u graag in onze nieuwe ingerichte werkplaats in Enter. 

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata