RIJDEN IN EEN LAND ROVER

Beste terrein prestaties, optimale stabiliteit, veiligheid, duurzaamheid en puur rijplezier zijn enkele factoren van een Land Rover. Vast herkenbaar voor u. Om al deze factoren goed in evenwicht te houden is het van groot belang dat uw Land Rover goed wordt onderhouden. Onze specialisten in Land Rover werken dagelijks aan het onderhoud. De kennis, passie en ervaring vindt u terug in ons werk. Heeft uw auto onderhoud nodig? Dan bent u bij Klaas & Terlouw aan het juiste adres.

Plan uw online afspraak Neem contact op

DE VOORDELEN VAN KLAAS & TERLOUW

Samen hebben Klaas & Terlouw meer 50 jaar ervaring in de automotive en zijn wij zijn dé specialist in onderhoud. Kennis, ervaring en passie vormen samen de basis voor onze service. Door te werken volgens de fabrieksrichtlijnen leveren wij het beste onderhoud voor uw Land Rover. Wij weten als geen ander hoe we een Land Rover het beste kunnen onderhouden zodat uw rijbeleving en de veiligheid optimaal blijft. Daarnaast is het goed onderhouden van uw Land Rover van groot belang voor de betrouwbaarheid en levensduur. Ook is een gedocumenteerde onderhoudshistorie gunstig voor de restwaarde van uw auto.

LAND ROVER AUTO KOPEN

Bent u nog niet in het bezit van een Land Rover auto maar bent u hier wel naar op zoek? Ook dan bent u bij Klaas & Terlouw aan het juiste adres. Want naast het onderhoud van auto's verkopen wij deze ook. Wij bieden een breed assortiment Land Rovers. Of u nu op zoek bent naar een Defender, Discovery of een Range Rover, met ons uitgebreide assortiment hebt u genoeg keuze om uw droomauto uit te kiezen. Staat u gewenste Land Rover er niet tussen? Dan kunt u het beste contact opnemen met een van onze adviseurs, zij helpen u graag verder. 

PLAN EENVOUDIG UW ONDERHOUDSBEURT IN

Het is ook mogelijk om direct een online onderhoudsbeurt in te plannen voor uw Land Rover. Laat hiervoor uw gegevens achter zoals het gewenste onderhoud, de kilometerstand, kenteken en de datum van onderhoud. Bevestig vervolgens uw afspraak, zodat deze gepland staat bij onze monteurs.

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOWROOM

Onze showroom en werkplaats is gevestigd langs de A1 in Enter. De locatie is centraal gelegen en daardoor gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Voor onderhoud van uw Land Rover in de regio Apeldoorn, Deventer, Oldenzaal, Hardenberg, Hengelo, Enschede en Almelo bent u bij Klaas & Terlouw aan het juiste adres. We verwelkomen u graag in onze showroom. Ons vakkundige team staat klaar om u verder te helpen. Zien we u dan? 

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata