ACCESSOIRES VOOR LAND ROVER, RANGE ROVER EN JAGUAR

Accessoires bieden je talrijke mogelijkheden om je Land Rover, Range Rover of Jaguar te personaliseren. Daarnaast staan onze accessoires garant voor de beste kwaliteit en sluiten perfect aan op het design, de veiligheid en het comfort van jouw auto.

In onze shop bieden wij diverse accessoires aan. Nu bent u natuurlijk benieuwd naar het aanbod. Voor een goed overzicht van alle mogelijkheden per model Jaguar of Land Rover geven wij u graag persoonlijk advies.

Zo zijn er allerlei Land Rover accessoires, je kunt kiezen uit een scala aan voorbeelden van Range Rover accessoires en uiteraard Jaguar accessoires voor het interieur en exterieur, Land Rover velgen, Range Rover Velgen, Jaguar velgen en velgenaccessoires, rubbermatten, draag en trek accessoires, merchandise en kleding. Hieronder een aantal voorbeelden.

TREKKEN

Lekker weg met de boot? Een fietsweekend op de planning? Ga voor alles erop en eraan, want zonder trekhaak is jouw auto niet compleet. Met een trekhaak met afneembare kogelkop koppel je een aanhanger, trailer of caravan moeiteloos aan uw Jaguar of Land Rover. Of je plaatst er eenvoudig een fietsendrager op.

BESCHERMING

Voor elke Land Rover, Range Rover en Jaguar een perfect passende auto mat. In stof en rubber, wildbakken of kofferbakmat in vele maten en kleuren. Verfraai het interieur én bescherm het tegen slijtage, vocht en vuil of modder. Maar ook vele mogelijkheden voor uw huisdier.

VELGEN EN VELGEN ACCESSOIRES

Bij Klaas & Terlouw kunt u ook terecht voor diverse velgen. Naast diverse velgen van 17, 18, 19 ,20, 21 en 22 inch, hebben wij ook diverse accessoires voor uw velgen. Zo kunt u denken aan wielmoersloten, ventieldopjes en een naafkap. Daarnaast hebben wij ook producten voor het onderhoud van uw velgen zoals een velgreiniger en een borstel.

LEDEREN BEKLEDING

Het achteraf bekleden van uw auto is vakmanschap en maatwerk. Wij werken samen met de meest vakkundige autobekleders in het premium segment. Samen met u maken we de juiste kleur en materiaalkeuze om uw Jaguar, Land Rover of Range Rover van een exclusief lederen interieur te voorzien. Of het nu om een Nappa- of Connolly lederinterieur gaat wij adviseren graag!

Heb jij een vraag over onze accessoires? Neem dan contact op met Klaas & Terlouw. Naast bovengenoemde accessoires hebben wij ook mogelijkheden voor auto alarm systemen, daar leest u hier meer over.

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata