RIJDEN IN EEN JAGUAR

Rijden in een Jaguar auto betekent optimale rijbeleving. Maar om deze rijbeleving optimaal te blijven houden is onderhoud van essentieel belang. Ook een Jaguar heeft onderhoud nodig. Onze vakmensen werken dagelijks aan het onderhoud van Jaguar automobielen. De kennis, passie en ervaring vindt u terug in ons werk. Heeft uw Jaguar onderhoud nodig? Dan bent u bij Klaas & Terlouw aan het juiste adres.

DE VOORDELEN VAN KLAAS & TERLOUW

Samen hebben Klaas & Terlouw meer dan 50 jaar ervaring in de automotive en zijn wij de specialist in onderhoud voor uw Jaguar. Kennis, ervaring en passie vormen samen de basis voor onze service. Door te werken volgens de fabrieks richtlijnen leveren wij het beste onderhoud voor uw Jaguar. Wij weten als geen ander hoe we een Jaguar het beste kunnen onderhouden zodat uw rijbeleving optimaal blijft. Daarnaast is het goed onderhouden van uw Jaguar van groot belang voor de betrouwbaarheid, levensduur en natuurlijk de veiligheid van uw Jaguar auto. Ook is een gedocumenteerde onderhoudshistorie gunstig voor de restwaarde van uw auto.

Plan uw online afspraak Neem contact op

UW JAGUAR AUTO IN ONDERHOUD BIJ KLAAS & TERLOUW

Bij ons kunt u terecht voor verschillende services voor het onderhoud van uw Jaguar auto. Door de kennis en ervaring van onze vakmensen is uw Jaguar auto in goede handen. Wij willen net zoals u het beste onderhoud voor uw Jaguar. Welk model Jaguar auto u ook heeft bij ons zorgen we voor onderhoud op maat want niemand kent een Jaguar beter dan onze specialisten. U kunt bij ons terecht voor diverse services. Denk bijvoorbeeld aan een algemene onderhoudsbeurt, kleine beurt, grote beurt en de APK keuring. Combineert u een onderhoudsbeurt met een APK keuring? Dan krijgt u van ons de APK keuring gratis.

Naast de mogelijkheden voor APK is 24 uurservice ook mogelijk om voor kleinere zaken een afspraak te maken. Zo kunt u bij ons ook terecht voor: airco service, winterbanden, reiniging- en reconditonering. Maar ook voor reparatie en schadeherstel, kortom voor welke service u ook kiest, bij Klaas & Terlouw is uw Jaguar auto in goede handen. Wilt u meer informatie over een van onze services? Neem dan contact op met één van onze specialisten, dit doe je eenvoudig via Whatsapp, e-mail of door te bellen.

JAGUAR AUTO KOPEN

Bent u nog niet in het bezit van een Jaguar auto, maar bent u hier wel naar op zoek? Dat komt goed uit want bij ons is het ook mogelijk om uw toekomstige Jaguar automobiel te kopen. Ons assortiment is afhankelijk van het aanbod in de markt en is dus erg wisselend. Door onze strenge selectie verkopen wij alleen de beste Jaguar auto's. Bent u op zoek naar een specifiek model, kleur of uitvoering? Dan kunt u het beste contact opnemen met een van onze adviseurs, zij helpen u graag verder.

ONDERHOUDSAFSPRAAK INPLANNEN

Wilt u direct een onderhoudsafspraak inplannen voor uw Jaguar auto? Dit is mogelijk. Maak eenvoudig online een afspraak. Vul uw gegevens in, kies het gewenste onderhoud, gewenste datum en bevestig vervolgens de afspraak.

BEZOEK ONZE VESTIGING

Onze vestiging en werkplaats is gevestigd langs de A1 in Enter. De locatie is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Voor onderhoud van uw Jaguar auto in de regio Apeldoorn, Hengelo, Enschede en Almelo bent u bij Klaas & Terlouw aan het juiste adres. We verwelkomen u graag in onze showroom. Onze specialisten staan klaar om u verder te helpen.

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata