RAZEND SNEL WEER ONDERWEG!

Wanneer er iets defect is aan uw Jaguar of Land Rover wilt u dat zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Indien dit een klein probleem is kunnen wij dit in de meeste gevallen binnen direct of binnen 24 uur repareren. Met onze direct service hoeft u niet achteraan in de rij aan te sluiten. Het voordeel voor u is dat u geen afspraak hoeft te maken. U brengt uw Jaguar of Land Rover bij ons en kunt onder het genot van een lekkere kop koffie wachten totdat uw auto klaar is. Om u nog sneller van dienst te kunnen zijn vinden wij het fijn als u van tevoren belt of gebruik maakt van onze online planner, dan reserveren wij alvast een plek in de werkplaats.

SNELLE REPARATIE

Onze service is snel! Vervang uw ruitenwisserbladeren, accu of uw stuk gereden banden, terwijl u wacht. Tegelijkertijd controleren wij ook de bandenspanning en het vloeistofniveau van uw Jaguar, Land Rover of Range Rover. Alles wat snel gerepareerd kan worden doen we onmiddellijk. Alles om ervoor te zorgen dat u weer zo snel mogelijk veilig de weg op kunt.

SNELLE DIAGNOSE

Hoort u een geluid in uw Jaguar, Land Rover of Range Rover dat u niet helemaal vertrouwt? In de meeste gevallen is een onmiddellijke reparatie niet per se nodig, maar dan is het wel fijn om te weten wat uw auto mankeert. Met onze direct service controleren wij wat er mis is met uw Jaguar of Land Rover. Wanneer het niet nodig is of het u niet uitkomt sturen wij u gerustgesteld op pad en maken we een afspraak. Alleen als het 100% vertrouwd is!

Heeft u een vraag over onze 24 uurs direct service? Neem dan contact op met Klaas & Terlouw. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden voor snelle reparatie en diagnose.

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata