KLAAS & TERLOUW IS UW SPECIALIST IN RANGE ROVER

Bent u op zoek naar een specialist in Range Rover? Zoek dan niet verder want bij Klaas & Terlouw bent u aan het juiste adres voor Range Rover onderhoud, service en zoveel meer. Wij hebben alles in huis om uw Range Rover goed te kunnen onderhouden. Want ook een Range Rover heeft onderhoud nodig. Als specialist in Range Rover staan we klaar om met uw Range Rover aan de slag te gaan.

Meer over Range Rover Neem contact op

50 JAAR ERVARING IN DE AUTOMOTIVE

Met ruim 50 jaar ervaring is Klaas & Terlouw de specialist in Range Rover. Niemand kent een Range Rover beter dan onze vakmensen. Met hun uitgebreide kennis, ervaring en technische achtergrond kunnen zij uw Range Rover problemen snel en efficiënt oplossen. Daarnaast geven onze vakspecialisten advies over het onderhoud van uw Range Rover om zo mogelijke problemen te voorkomen. Heeft u vragen over een reparatie aan uw Range Rover? Neem dan contact op door ons te appen, bellen of te mailen.

MAAK ONLINE UW SERVICE AFSPRAAK

Plan eenvoudig uw online service afspraak in. Vul hiervoor uw kenteken, kilometerstand, het gewenste onderhoud en de datum in. Bevestig vervolgens uw afspraak, zodat deze gepland staat bij onze monteurs. Zij gaan graag voor u aan de slag.

Neem ook eens een kijkje in onze showroom en werkplaats in Enter. Onze showroom is centraal gelegen en daardoor eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Op zoek naar onderhoud van uw Range Rover bij een specialist in Range Rover in de regio Apeldoorn, Holten, Enschede, Hengelo en Rijssen? Dan bent u bij Klaas & Terlouw aan het juiste adres.

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata