KLAAS & TERLOUW IS UW SPECIALIST IN LAND ROVER

Bent u op zoek naar service en onderhoud voor uw Land Rover? Dan bent u bij Klaas & Terlouw aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in Land Rover als het gaat om onderhoud, service en onderdelen. Met meer dan 50 jaar ervaring is uw Land Rover in goede handen. Kiest u voor Klaas & Terlouw? Dan kiest u voor de beste kwaliteit en hoge service die u van een specialist in Land Rover mag verwachten.

Meer over Land Rover Neem contact op

UW LAND ROVER IN ONDERHOUD BIJ KLAAS & TERLOUW

Niemand kent een Land Rover beter dan onze vakspecialisten. Dagelijks werken zij aan het onderhouden en het verkopen van Land Rovers. Of u nu op zoek bent naar een specialist in Land Rover voor een Land Rover Defender of een Land Rover Discovery, wij hebben de kennis in huis van elk model.

Het is belangrijk dat uw Land Rover goed wordt onderhouden voor zowel de veiligheid, betrouwbaarheid en levensduur van uw auto. Daarnaast zorgt een gedocumenteerde onderhoudshistorie voor een gunstige restwaarde van uw auto. Daarin ontzorgen we u graag. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te mailen, bellen of te appen.

DE SPECIALIST IN LAND ROVER IN UW REGIO

Neem ook een kijkje in onze showroom en werkplaats in Enter. Onze showroom is centraal gelegen en daardoor eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Op zoek naar onderhoud van uw Land Rover in de regio Apeldoorn, Holten, Enschede, Hengelo en Rijssen dan bent u bij Klaas & Terlouw aan het juiste adres. Mogen we u binnenkort verwelkomen in onze showroom? De koffie staat klaar.

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata