PROFESSIONELE SCHADE HERSTEL!

Online afspraak

Als vakkundig specialist hebben we alle kennis in huis voor de schade aan uw auto. Bij schade aan uw auto is slechts één ding belangrijk: het perfect verhelpen ervan. We werken met gecertificeerde schadeherstelbedrijven. Ze hebben letterlijk alles in huis om een uw auto weer als nieuw te maken.

VAKMANSCHAP

In onze erkende schadeherstelbedrijven werken reparatietechnici die merk vakkundig zijn opgeleid.

Daarbij hebben ze de beschikking over gespecialiseerde gereedschappen en (meet)apparatuur. Uiteraard voeren ze schadeherstel uit volgens de strenge richtlijnen van de fabriek en maken ze daarbij gebruik van originele onderdelen. Lees hier meer over originele onderdelen.

KALIBRATIE

Moderne Jaguar en Land Rovers beschikken over assistentiesystemen die gebruik maken van camera's en gevoelige sensoren. Uiteraard zorgen onze technici ervoor dat deze systemen indien nodig opnieuw worden gekalibreerd. Zo blijft ook de werking zo goed als nieuw.

GEGARANDEERD GOED GEREPAREERD

Als een reparatie door Klaas & Terlouw of door een door een erkend schadeherstelbedijf is uitgevoerd, blijven eventuele fabrieksgaranties van kracht. Ook de reparatie zelf is gegarandeerd.

RUITREPARATIE

Online afspraak

Heeft u een sterretje in uw ruit? Dat is naast dat het erg vervelend is ook niet veilig voor u en uw passagiers. Veel automobilisten blijven doorrijden met een klein sterretje in de ruit, maar dat raden wij ten sterkste af. Een klein sterretje kan namelijk doorscheuren tot een flinke barst. De kans hierop is nog groter als er sterke temperatuurschommelingen zijn door het gebruik van airconditioning. Voorkom ergere schade. Een klein sterretje in uw ruit repareren wij namelijk eenvoudig, snel en meestal onzichtbaar.

Kom voor uw ruitreparatie naar uw Klaas &Terlouw in Enter en voorkom dat een sterretje nog verder scheurt.

RUIT VERVANGEN

Online afspraak

Is een snelle reparatie niet mogelijk is dan kunt u bij ons ook terecht voor het vervangen van uw voorruit. Onze technische schade specialisten in Jaguar en Land Rover plaatsen met speciale apparatuur een nieuwe voorruit geheel volgens de regels. Een nieuwe ruit moet op dezelfde, unieke wijze en met dezelfde materialen als in de fabriek worden verlijmd met de carrosserie. Voorruit repareren of voorruit laten vervangen? Maak nu een afspraak!

De financiële afwikkeling kunnen we rechtstreeks afhandelen met uw verzekeraar. Klaas & Terlouw maakt het u makkelijk!

SPOTREPAIR

Online afspraak

Spotrepair aan uw auto houdt in dat een kleine kras of deuk plaatselijk wordt hersteld, zonder dat een compleet deel van uw auto opnieuw wordt gespoten. Het is een vorm van lakreparatie die bovendien ook nog eens een stuk sneller en voordeliger is dan traditioneel schadeherstel. Of een schade aan uw auto via Spotrepair kan worden verholpen is afhankelijk van de diepte en grootte van de deuk(en), hun aantal en de plek waar het zich bevindt.

Vraag onze technische specialisten, zij adviseren u graag.


Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata