RIJDEN IN EEN RANGE ROVER

Uniek design, comfort, stijl en uitstekende off-road prestaties zijn kenmerkende eigenschappen van de Land Rover Range Rover. Zo lang mogelijk genieten van deze topprestaties? Dan bent u genoodzaakt om uw Range Rover secuur te onderhouden. Want ook uw Range Rover heeft vakkundig onderhoud nodig. Onze vakmensen werken dagelijks aan het onderhoud van Range Rover auto's. De kennis, passie en ervaring vindt u terug in ons werk. Voor uitstekend onderhoud aan uw Range Rover auto kunt u terecht bij Klaas & Terlouw.

DE KWALITEIT VAN KLAAS & TERLOUW

Met meer dan 50 jaar ervaring in de autobranche zijn wij dé specialist in onderhoud van uw Range Rover. Wij weten als geen ander hoe we uw Range Rover het beste kunnen onderhouden. Kennis, ervaring en passie vormen de basis voor onze service. Door te werken volgens fabrieks richtlijnen leveren wij het beste onderhoud voor uw Range Rover. Klaas & Terlouw beschikt over alle informatie, licenties en kennis om uw Range Rover in de beste staat te houden. Het diagnose stellen van ingewikkelde problemen of het updaten naar de modernste software versie. Het gebeurt allemaal bij Klaas & Terlouw. 

Plan uw online afspraak Neem contact op

HET ONDERHOUD VAN KLAAS & TERLOUW

Bij ons kunt u terecht voor verschillende services voor het onderhoud van uw Range Rover. Door de kennis en ervaring van onze vakmensen is uw Range Rover in goede handen. Welk model Range Rover u ook heeft bij ons zorgen we voor onderhoud op maat want niemand kent een Range Rover beter dan onze vakspecialisten.

U kunt bij ons terecht voor diverse services. Denk bijvoorbeeld aan een algemene onderhoudsbeurt, kleine beurt, grote beurt en APK keuring. Naast de mogelijkheden voor APK is het ook mogelijk om voor kleinere zaken een afspraak te maken. Zo kunt u bij ons ook terecht voor: direct service, airco service, winterbanden, reiniging- en reconditionering. Maar ook voor reparatie en schadeherstel, kortom voor welke service u ook kiest bij Klaas & Terlouw is uw Range Rover in goede handen.

Wilt u meer informatie over een van onze services? Neem dan contact op met één van onze specialisten, dit doe je eenvoudig via Whatsapp, mail of door te bellen.

RANGE ROVER KOPEN

Bent u nog niet in het bezit van een Range Rover auto maar bent u hier wel naar op zoek? Ook dan bent u bij Klaas & Terlouw aan het juiste adres. Want naast het onderhoud van auto's verkopen wij deze ook. Ons assortiment is afhankelijk van het aanbod in de markt en is dus erg wisselend. Door onze strenge selectie verkopen wij alleen de beste Range Rovers. Bent u op zoek naar een specifiek model, kleur of uitvoering? Dan kunt u het beste contact opnemen met een van onze adviseurs, zij helpen u graag verder.

PLAN UW ONDERHOUDSBEURT IN

Van plan om Range Rover in onderhoud te doen? Plan dan eenvoudig online een onderhoudsbeurt in. Vul hiervoor uw kenteken, kilometerstand, het gewenste onderhoud en de datum van onderhoud. Bevestig vervolgens uw afspraak, de afspraak staat dan gepland bij onze monteurs. Zij gaan graag voor u aan de slag.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Neem eens een kijkje in onze showroom en werkplaats in Enter. Onze showroom is centraal gelegen en daardoor eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Op zoek naar onderhoud van uw Range Rover in de regio Apeldoorn, Enschede, Hengelo en Rijssen. 

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata