DE BESTE SERVICE VOOR UW LAND ROVER

Niemand kent een Land Rover beter dan onze specialisten in Land Rover. Want met meer dan 50 jaar ervaring in de Automotive weten wij als geen ander wat uw Land Rover nodig heeft om de beste rijbeleving te ervaren. Kiest u voor Klaas & Terlouw dan kiest u voor vele voordelen, hoge kwaliteit en de beste service.

DE VOORDELEN VAN KLAAS & TERLOUW

Maakt u gebruik van de Land Rover service van Klaas & Terlouw? Dan profiteert u van vele voordelen. Zo werken bij onze echte vakspecialisten die alle technische kennis in huis hebben om uw Land Rover te kunnen voorzien van de beste service. Onze vakspecialisten werken volgens de fabrieks richtlijnen van Land Rover. Onze werkplaats is voorzien van de modernste gereedschappen. Klaas & Terlouw beschikt ook over alle benodigde licenties om uw Land Rover te kunnen voorzien van de nieuwste software versies. Verhoog de betrouwbaarheid, veiligheid en levensduur van uw Land Rover en kies voor Klaas & Terlouw.

Meer over Land Rover Neem contact op

APK KEURING BIJ KLAAS & TERLOUW

Een APK keuring is ontzettend belangrijk en wettelijk verplicht. U mag namelijk niet de weg op zonder APK, zorg daarom altijd voor een tijdige APK keuring. Bij Klaas & Terlouw kunt u terecht voor een APK keuring voor uw Land Rover. Naast een APK keuring is onderhoud volgens schema ook verstandig om te doen. Zo weet u zeker dat uw Land Rover veilig en betrouwbaar is. Als u bij Klaas & Terlouw een onderhoudsbeurt afspreekt, krijgt u van ons de APK keuring helemaal gratis. Dit scheelt u tijd, geld en een extra rit.

ONLINE SERVICEAFSPRAAK

Plan eenvoudig uw online service afspraak in. Vul hiervoor uw kenteken, kilometerstand, het gewenste onderhoud en de datum van het onderhoud in. Bevestig vervolgens uw afspraak, de afspraak staat dan gepland bij onze monteurs. Zij gaan graag voor u aan de slag.

Mogen we u binnenkort verwelkomen in onze Showroom in Enter?

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Sitemap | Realisatie Solera Autodata