UW SPECIALIST IN LAND ROVER

Bent u op zoek naar service en onderhoud voor uw Land Rover? Dan bent u bij Klaas & Terlouw aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist als het gaat om onderhoud, service en onderdelen voor uw Land Rover. Met meer dan 50 jaar ervaring is uw Land Rover in goede handen. Kiest u voor Klaas & Terlouw? Dan kiest u voor beste kwaliteit en hoge service.

UW LAND ROVER IN ONDERHOUD BIJ KLAAS & TERLOUW

Niemand kent een Land Rover beter dan onze vakspecialisten. Dagelijks werken zij aan het onderhouden en het verkopen van Land Rovers. Of u nu op zoek bent naar een Land Rover Defender specialist of een Land Rover Discovery specialist, wij hebben de kennis in huis van elk model.

Het is belangrijk dat uw Land Rover goed wordt onderhouden voor zowel de veiligheid, betrouwbaarheid en levensduur van uw auto. Daarnaast zorgt een gedocumenteerde onderhoudshistorie voor een gunstige restwaarde van uw auto. Daarin ontzorgen we u graag. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te mailen, bellen of te appen.

DE LAND ROVER SPECIALIST IN UW REGIO

Neem ook een kijkje in onze showroom en werkplaats in Enter. Onze showroom is centraal gelegen en daardoor eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Op zoek naar onderhoud van uw Land Rover in de regio Apeldoorn, Holten, Enschede, Hengelo en Rijssen dan bent u bij Klaas & Terlouw aan het juiste adres. Mogen we u binnenkort verwelkomen in onze showroom? De koffie staat klaar.

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Realisatie Solera Autodata