DE BESTE SERVICE VOOR UW RANGE ROVER

Niemand kent een Range Rover beter dan onze Range Rover specialisten. Want met meer dan 50 jaar ervaring in de Automotive weten wij als geen ander wat uw Range Rover nodig heeft om de beste rijbeleving te ervaren. Kiest u voor Klaas & Terlouw dan kiest u voor vele voordelen, hoge kwaliteit en de beste service.

DE VOORDELEN VAN KLAAS & TERLOUW

Maakt u gebruik van de Range Rover service van Klaas & Terlouw? Dan profiteert u van vele voordelen. Zo werken bij onze echte vakspecialisten die alle technische kennis in huis hebben om uw Range Rover te kunnen voorzien van de beste service. Onze vakspecialisten werken volgens de fabrieksrichtlijnen van Range Rover. Onze werkplaats is voorzien van de modernste gereedschappen. Klaas & Terlouw beschikt ook over alle benodigde licenties om uw Range rover te kunnen voorzien van de nieuwste software versies. Verhoog de betrouwbaarheid, veiligheid en levensduur van uw range Rover en kies voor Klaas & Terlouw.

APK KEURING & ONDERHOUDSBEURT

Een APK keuring is ontzettend belangrijk en wettelijk verplicht. U mag namelijk niet de weg op zonder APK, zorg daarom altijd voor een tijdige APK keuring. Bij Klaas & Terlouw kunt u terecht voor een APK keuring voor uw Range Rover. Naast een APK keuring is een grote onderhoudsbeurt eens in de zoveel tijd ook verstandig om te doen. Zo weet u zeker dat uw Range Rover veilig en betrouwbaar is. Als u bij Klaas & Terlouw een onderhoudsbeurt afspreekt krijgt u van ons de APK keuring helemaal gratis. Dit scheelt u tijd en een extra rit.

ONLINE SERVICE AFSPRAAK

Plan eenvoudig uw online service afspraak in. Vul hiervoor uw kenteken, kilometerstand, het gewenste onderhoud en de datum van onderhoud. Bevestig vervolgens uw afspraak, de afspraak staat dan gepland bij onze monteurs. Zij gaan graag voor u aan de slag.

Mogen we u binnenkort verwelkomen in onze Showroom in Enter?

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Realisatie Solera Autodata