UW SPECIALIST IN RANGE ROVER

Bent u op zoek naar een Range Rover specialist? Zoek dan niet verder want bij Klaas & Terlouw bent u aan het juiste adres voor Range Rover onderhoud, service en zoveel meer. Wij hebben alles in huis om uw Range Rover goed te kunnen onderhouden. Want ook een Range Rover heeft onderhoud nodig. Onze vakspecialisten staan klaar om met uw Range Rover aan de slag te gaan.

50 JAAR ERVARING IN DE AUTOMOTIVE

Met ruim 50 jaar ervaring zijn Klaas & Terlouw de specialist in Range Rovers. Niemand kent een Range Rover beter dan onze Range Rover specialisten. Met hun uitgebreide kennis, ervaring en technische achtergrond kunnen zij uw Range Rover problemen snel en efficiënt oplossen. Daarnaast geven onze vakspecialisten advies over het onderhoud van uw Range Rover om zo mogelijke problemen te voorkomen. Heeft u vragen over een reparatie aan uw Range Rover? Neem dan contact op door ons te appen, bellen of te mailen.

MAAK ONLINE UW SERVICE AFSPRAAK

Plan eenvoudig uw online service afspraak in. Vul hiervoor uw kenteken, kilometerstand, het gewenste onderhoud en de datum van onderhoud. Bevestig vervolgens uw afspraak, de afspraak staat dan gepland bij onze monteurs. Zij gaan graag voor u aan de slag.

Neem ook eens een kijkje in onze showroom en werkplaats in Enter. Onze showroom is centraal gelegen en daardoor eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Op zoek naar onderhoud van uw Range Rover in de regio Apeldoorn, Holten, Enschede, Hengelo en Rijssen? Dan bent u bij Klaas & Terlouw aan het juiste adres.

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Verzend - en retourbeleid | Realisatie Solera Autodata